Vernieuwing

In de volkskrant van 11 januari staat een stukje over een huisarts die zichzelf een levensvatbare praktijk probeert te verschaffen in het centrum van Amsterdam. Naast een heleboel gedoe met zijn concurrenten komt er ook in het stuk naar voren dat deze arts probeert vernieuwend te zijn. Zo biedt hij zijn klanten de mogelijkheid om via internet zelf een afspraak te maken. Collega’s van hem vinden dat vreemd en zouden dat niet willen.

Ik denk dat het juist een goede oplossing is voor mensen die geen al te urgent probleem hebben om zo zelf in de beschikbare uren te prikken in plaats van een assistente te moeten bellen. Vaak moet dat bellen ergens voor 10 uur en nu kan je het zelf in de loop van de dag, ideaal als je een nacht slecht geslapen hebt wegens een opkomend virus. Lijkt mij een goed idee voor mijn eigen huisarts.

Tags:  

Laat een reactie achter


Login