Wie twitteren er wat in de omgeving van….

Het leuke van twitter is dat je allerlei sites hebt waar je op een mooie manier informatie gepresenteerd krijgt. Zo is er de site http://www.seekatweet.com/ Op deze site krijg je de wereldkaart te zien. Door in te zoomen kan je, net als bij google maps, in de door jou gewenste omgeving terecht komen. Daar geven de twittervogeltjes twitterende personen aan. Lang niet iedereen wordt getoond, ik vermoed dat je locatie aanduiding aan moet hebben staan in je instellingen, maar je kunt er toch wel veel vinden. Daarnaast kan je de profielfoto’s uit een hele regio vinden en kan je live streaming tweets uit de geselecteerde regio zien. Kortom een leuke toepassing voor een regenachtig half uurtje of als je nieuwsgierig bent naar de twitteraars in verweggistan.

Laat een reactie achter


Login