Alleen zakelijke tweets in je linked in profiel

Ik weet niet of u vergelijkbare contacten hebt als ik maar ik verbaas me regelmatig over de onzinberichten van sommige contacten in Linked-in. Het zijn dan vaak tweets die interessant kunnen zijn voor partner of vriendenkring maar geen enkele meerwaarde hebben voor het zakelijk netwerk. Deze mensen hebben hun  twitteraccount gekoppeld aan linked in op een manier dat alle tweets zichtbaar worden in het profiel.

Met het vinkje anders zetten kan je regelen dat alleen die tweets getoond worden waarin je via #in aangeeft dat ze getoond moeten worden in Linked in. Een simpele ingreep die voorkomt dat een (potentiële) opdrachtgever geconfronteerd wordt met privé berichten waar die in het zakelijk verkeer geen boodschap aan heeft.

Tags:  , ,

Laat een reactie achter


Login