Twee twittertools voor je geheugen.

Weet jij nog precies wanneer jij met je twitteraccunt begon? Ergens begin vorig jaar geloof ik, maar ben ik nu al meer of minder dan een jaar aan het tweeten? Het antwoord op deze vraag leidde mij naar de site: http://tweet.grader.com/go/tweetingsince

Eenvoudigweg je accountnaam invullen klikken op go en je krijgt te zien wanneer je bent begonnen, hoe lang geleden dat is en je krijgt 100 accounts te zien die op dezelfde dag begonnen zijn.  Zo kwam ik erachter dat ik op dit moment een jaar en 27 dagen actief ben op twitter.

Als je vervolgens rechtsboven op tools klikt krijg je een selectie van andere mogelijkheden die de site biedt zoals een overzicht van wie tweets naar jou sturen,

 

Als je weer weet wanneer je begonnen bent wil je misschien ook wel weten het hoeveelste account je toen aangemaakt hebt.  Dat kan je vinden op de site: http://www.idfromuser.com/

Gewoon weer je accountnaam invullen en vervolgens krijg jij je ID nummer te zien. Mijn nummer is : 245.773.503.

Laat een reactie achter


Login