Twopcharts geeft inzage in twitter

De site twopcharts kent een aantal leuke mogelijkheden om je twitternetwerk in kaart te brengen. Op de site heb je een groot aantal verschillende tabjes die je de mogelijkheid bieden allerlei informatie over je eigen of andere accounts te vinden. Hieronder worden er een paar besproken.

 

 Niet terug volgend.

Als je benieuwd bent wie van de mensen die jij volgt jou niet terug volgen klik dan op “NOT Following Me Back” Na het invoeren van je accountnaam krijg je de profielfoto’s van maximaal 100 mensen te zien die jou niet terug volgen. Ideaal als jij je volg lijstje wilt opschonen.

 

ID check

Als je nieuwsgierig bent naar wat basisgegevens van een twitteraar of wilt zien wat iemand ziet die accountnaam invult klik dan eens op ID-Check. Je krijgt een overzicht van het account met, naast id nummer en profielgegevens ook wat extra informatie over de instellingen. Het schijnt dat deze toepassing gemaakt is nadat mensen hun twijfel uitspraken of er echt wel 500.000.000 accounts aangemaakt zijn. Door het invullen van een willekeurig id nummer kan je zelf steekproeven uitvoeren……….

 

Ook is het mogelijk om op een link van het laatst uitgegeven ID nummer te klikken. Je krijgt dan onder andere te zien hoeveel accounts er per seconde aangemaakt worden. Toen ik keek waren dat er 21!

Laat een reactie achter


Login