Irritante poging om e-mailadressen te verkrijgen.

Ik rijd een peugeot. De enige reden om die auto te kopen is dat hij bij de garage stond toen ik een nieuwe(re) auto nodig had en het me wel wat leek. Een tijdje na de aankoop kreeg ik, ongevraagd, reclame van peugeot thuisgestuurd. Niet gewenst maar ach de plaatselijke muziekvereniging vaart wel bij het extra oud papier.

Nu kreeg ik gisteren bij de post een kaart van peugeot met de tekst” licht op groen, uw E-mail adres draagt bij aan een beter milieu”. Er wordt mij gevraagd een mailadres door te geven omdat ze dan minder folders hoeven te drukken en dat is goed voor het milieu. Om het voor me aantrekkelijk te maken maak ik ook nog eens kans op een Ipad.

Beste marketeers van peugeot. Eerst hebben jullie het lef om mij ongevraagd stompzinnige folders toe te sturen die direct naar het oud papier gaan en nu moet ik het milieu gaan verbeteren door jullie mijn e- mail adres te geven?  Ik heb een veel beter advies, in plaats van ongevraagde papieren spam te sturen zou het van fatsoen getuigen om  te vragen of ik daar prijs op stel. En pas als het antwoord ja is mij vragen of het ook elektronisch mag. Dan stel je het milieu echt voorop in plaats van na jarenlange papieren spam te gaan zeuren om een mailadres, zeer waarschijnlijk omdat de kosten de pan uit reizen.

Tags:  ,

Reacties

Geplaatst op
mrt 14, 2012
Geplaatst door
Jaap Waterberg

Hoi Marc, hoe weet je zeker dat deze boodschap bij de marketeers van peugeot aankomt?

Laat een reactie achter


Login