Van 0 naar 27.000 volgers in een paar dagen.

Een twitteraccount starten en vervolgens volgers krijgen is voor de meeste van ons een langdurig proces. Het starten gaat snel, de eerste tweets lukken ook en de familie en vrienden gaan wel volgen. Maar dan, hoe krijg je volgers als je geen artiest, voetballer, TV programma of  anderszins bekend bent? Zoals de meeste van ons weten is dat een zaak van de lange adem, leuke en interessante tweets maken en het aantal mensen die je zelf volgt ook flink uitbreiden.  De eerste honderd is dan een mijlpaal en door stug volhouden kom je vanzelf verder. Maar……….

Het kan ook anders zoals de politie laat zien. Zij sturen net voor pasen een persbericht het land in dat ze starten met het twitteraccount  @depolitieheli  voor informatie over de inzet van de politiehelikopter. Of het nu aan het onderwerp of het weer van de afgelopen dagen ligt maar voordat het account ook maar echt twittert heeft het al ruim 27.000 volgers. In de eerste 4 uur na het persbericht waren er al 13.000 volgers.

Dus a.s. twitteraars die een groot publiek wensen. Zorg voor een aansprekend thema, stuur een persbericht als buienradar een paar dagen blauw ziet en de aanmeldingen stromen binnen.

Tags:  ,

Laat een reactie achter


Login