De invloedrijkste politieke twitteraars.

Nu de Catshuis sessies zijn afgebroken, de scherven niet meer te lijmen zijn wordt de politiek nog interessanter dan die al was. Voor geïnteresseerden wordt het overuren maken om alle relevante informatie te vergaren. In de tijd van 2 publieke tv en 3 radio zenders en een beperkt aantal dag- en weekbladen was het nog wel te doen maar nu, met alle zenders, de volle tijdschriftenrekken, het internet en alle andere communicatiemiddelen, wordt het kiezen van waar ik de informatie haal haast belangrijker dan de informatie zelf.

 

Voor twitter is er pas geleden een lijst samengesteld met de meeste invloedrijke twitteraars op het gebied van de landelijke politiek.

Misschien heb er er wat aan als startpunt voor de komende periode: http://bit.ly/J4PAGK

Tags:  ,

Laat een reactie achter


Login