Politieke campagnefilms 9, posters plakken.

Posters plakken is een vak apart. Zelfs als het een legale actie is die overdag in het zonnetje uitgevoerd kan worden. Kliederen met behanglijm, wankele trapjes om de bovenkant van het bord te bereiken en als je pech hebt een flinke wind die het weer moeilijk maakt recht te plakken. Kortom een heroïsch gebeuren dat het verdient om vastgelegd te worden voor het nageslacht. Maar als je de posters vooraf van een lijmlaag voorziet neem er dan een paar extra mee….. Wel een lekker muziekje. Ook de ChristenUnie in Gelderland doet aan posters plakken en daar zijn ze trots op. Het totale campagneteam is er met een busje op uit getrokken en ze trotseren een stevige wind zo te horen. Maar waar waren ze nou? In Wolfheze? Of in Wolfhese?
Tags:  , , ,

Laat een reactie achter


Login