Politieke campagnefilms 10, Samsom versus Buma

De afgelopen dagen hebben zowel de campagneteams van de PvdA als het CDA hun partijleider in de spotlights gezet via een spotje. Beide leiders spreken, op redelijk gedragen toon, hun boodschap uit. Het samen van Buma tegen de kansen van Samsom, het wittebrood van Buma versus het volkorenbrood van Samsom. Het kijkje in de lege woonkeuken versus het gezin inclusief gehandicapte dochter, T-shirt versus overhemd, voice over tegen direct aanspreken, stropdas tegen open boord, nummer 2 in beeld versus alleen de lijsttrekker.
Het is, naast politieke voorkeur, ook een kwestie van smaak welke van de twee je het beste vindt. Samsom wint het wat mij betreft van Buma doordat hij je direct aanspreekt en doordat het filmpje van Buma te lang is. Maar ik hoor graag reacties van anderen.

Tags:  , , , ,

Reacties

Geplaatst op
aug 30, 2012
Geplaatst door
Aad

De spot van Samsung is gelikt mooi, die van Buma gelikt gelikt!

Laat een reactie achter


Login