Politieke campagnefilms 17, muziek.

De partij voor de dieren had ook al het clipje “cows with guns” geadopteerd. Slim, waarom professionele zaken niet hergebruiken? Het ziet er goed uit en klinkt ook goed. Zo zijn ze ongetwijfeld ook bij Urbanus terecht gekomen. Deze Vlaamse komiek had een hitje met het nummer madammen in een bontjas. Een nummer dat tekstueel natuurlijk perfect bij de partij voor de dieren past. En zo is het nummer tegenwoordig op internet te vinden. Wanneer je niet zoveel geeft om professionaliteit maar het juist wilt gooien op spontaniteit en lokale bekendheid, ja dan huur je geen artiest in maar dan maak je van de mensen die op je lijst staan een koor. Je trekt allemaal dezelfde kleur jassen aan, neemt een klein kind mee om nog wat meer te vertederen en het campagnelied is daar. Zoiets zal de VVD in Roermond tijdens een avond in de kroeg bedacht hebben. En de volgende zaterdag waren ze er allemaal!

Laat een reactie achter


Login