Politieke campagnefilms 19, Posters plakken

Binnenkort staan ze er weer, de borden vol met posters van politieke partijen. Reden om aflevering 19 van deze serie te besteden aan het plakken van posters. Daarmee starten we gelijk met het uit de wereld helpen van een misverstand. Er wordt weleens beweerd dat linkse partijen geen humor hebben, dat het allemaal saai en serieus is en dat er nergens om gelachen kan en mag worden. De volgende video toont aan dat dat wel meevalt. In een Laurel en Hardy-achtige setting, inclusief de bijbehorende muziek, laat de Nijmeegse afdeling van de SP zien dat ze best wel humor hebben. Naar beste slapstick traditie wordt er nonchalant met ladders omgesprongen en loopt het allemaal toch weer goed af. Op deze manier is posters plakken leuk. Posters plakken, is dat ook iets voor de middenpartijen? D’66 is een partij die veel minder activistisch ingesteld is als de SP. Ik vraag me dan gelijk af of dat ook aan de vaardigheid met het posters plakken af te zien is. Enig speurwerk levert de onderstaande clip op. Uiteindelijk komt de poster op zijn plaats maar ik zou het kader van D’66 toch graag aan willen raden om eens te investeren in een paar goede, lange ladders, dat werkt een stuk gemakkelijker.

Laat een reactie achter


Login