Politieke campagnefilms 24, ondertussen in de USA.

In Amerika zijn de teams van de heren Romney en Obama hard bezig met de presidentscampagne. Daar wordt van alles voor van stal gehaald. Het team van Romney kiest er onder andere voor om Obama samen met Carter (die niet bekend stond als een daadkrachtige president om het maar zacht te zeggen) in beeld te brengen en de nadruk te leggen op de bijna identieke verklaringen die ze geven. De boodschap is natuurlijk dat Obama een zwakke president is die in plaats van actief in te grijpen de boel maar een beetje de boel laat. Romney heeft andere zwakke punten. Hij heeft nog steeds niet volledige inzage gegeven in zijn belasting aangiften van de afgelopen 5 jaar. In interviews probeert hij daar een beetje omheen te praten en komt hij er wel mee weg. Maar als je een paar van die citaten achter elkaar zet dan schept dat niet het beeld van een betrouwbare man. Iets dat het team van Obama dan ook met liefde en plezier doet.

Laat een reactie achter


Login