Ceatief met foto’s.

 

De herfst nadert, voor veel mensen een jaargetijde om binnen te zijn en creatief bezig te gaan. Als je genoeg hebt van het bekijken van je eigen foto’s kan je je nog wel een tijdje vermaken op de  site picsho.com. Op deze site kan je fotocollages maken met foto’s afkomstig uit allerlei verschillende sociale media. Je geeft aan welk social medium je wilt gebruiken en vervolgens welke tag er aan de foto moet hangen. Het leuke is dat je meerdere zoektermen en social media door elkaar kunt gebruiken. Je kunt  foto’s met honden uit instagram combineren met katten uit twitter en paarden uit flickr. Mochten er in je collage beelden voorkomen die je niet mooi vindt dan kan je ze met 1 muisklik verwijderen. Als je tevreden bent over het resultaat dan kan je de collage een naam geven en opslaan. Een leuke tool om een paar uur mee te spelen.

Laat een reactie achter


Login