Politieke campagnefilms 29, Obama versus Romney.

In Amerika zijn ze nog niet aan de verkiezingen toe, dat duurt nog een maandje. Tot die tijd zullen nog de nodige spotjes gepresenteerd worden waarin de kandidaten elkaar op hun zwakke plekken zullen proberen te raken. Een zwakke plek van Romney is zijn inkomen en, meer specifiek, de belasting die hij daarover betaalt. Het Obama-team pakt dit onderwerp dan ook gretig aan in de volgende spot. Leuk in dit spotje is dat je kunt zien op welke staten het gericht is. Mitt Romney richt zich op de teleurstelling die bij een deel van de kiezers, die 4 jaar geleden op Obama stemden, ontstaan is. Daarbij maakt hij gebruik van het “I can” van Obama dat gedurende de afgelopen 4 jaar vervangen is door “no I can’t”. Waar de kiezers eigenlijk voor stemmen als ze op Romney stemmen wordt niet echt duidelijk, het is alleen duidelijk dat Amerika zich niet nog 4 jaar Obama kan veroorloven.
Tags:  , ,

Laat een reactie achter


Login