Ruim 40 twittertools op een rij.

Voor twitter bestaan heel erg veel tools. Een aantal om accounts te beheren, je hebt er om je invloed te meten, je kunt je volgers en het bereik van je tweets analyseren en sommige zien er gewoon mooi uit of zijn leuk om eens een keer te bekijken. Ik heb er de afgelopen periode een aantal in een presentatie gezet die ik zelf gebruik.Sommigen zoals Followerwonk en Hootsuite gebruik ik regelmatig anderen zoals Tweetreach bekijk ik af en toe. Alle tools hebben als overeenkomst dat ze (soms met beperkte functionaliteit) gratis zijn. Een aantal kent een betaalde variant.

Een andere overeenkomst is dat in de week van 7 oktober 2013 allemaal werken. Want ook dat is een nadeel, sommige sites zijn ineens verdwenen of niet meer werkend. ALs er nog tools zijn die ontbreken in de lijst maar die jij wel erg nuttig vindt laat het dan weten, de bedoeling is dat de lijst regelmatig bijgewerkt wordt.

Reacties

Geplaatst op
okt 30, 2013
Geplaatst door
Reynout van der Poel

Goed overzicht, je bespreekt veel en het is toch beknopt.

Laat een reactie achter


Login