Strategisch en tactisch advies

Naast het geven van workshops en presentaties ben ik in te huren om u verder te helpen in vraagstukken op het gebied van klantcontact, social media en uw eigen werkprocessen. Dit inhuren kan zowel voor enkele sessies als voor een langere periode. U kunt ook, middels het aanschaffen van een strippenkaart , een aantal uren reserveren die u in een door u gewenste periode in kunt zetten. Onderwerpen waarvoor u mij kunt inhuren zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe breid ik mijn klantenbestand uit met social media?
  • Welke social media passen bij mijn bedrijf?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn klanten meer gebruik van selfservice maken?
  • Ik scoor goed op mijn prestatie indicatoren maar uit klantonderzoek blijkt dat de tevredenheid van de klant daalt. Wat moeten we daaraan doen?
  • Hoe richt ik een webcare team in, wie moeten er in, waar leg ik de verantwoordelijkheden?
  • Hoe verhoog ik de efficiëntie van mijn KCC?
  • Ik gebruik alle sociale media maar ik hoor niks terug van de burgers. Bereik ik mijn doelgroep wel?

Deze vraagstukken kunnen in sessies opgepakt worden. In deze sessies participeren de relevante personen uit uw organisatie en ondersteun ik hen, door een inhoudelijke inleiding te geven en door vooral heel veel te vragen, verder te gaan in het denkproces. Het grote voordeel van deze werkwijze is dat oplossingen door de eigen medewerkers bedacht worden en niet door een externe waardoor het draagvlak groter is.

Hiernaast ben ik beschikbaar als projectleider van projecten op het snijvlak van klanten, proces en communicatie. Ik heb de opleiding tot prince 2 practitioner met goed gevolg afgerond en heb een jarenlange ervaring in projecten.

Tarieven
Als u mij voor dergelijke sessies of voor een langere tijd wilt inhuren gelden de onderstaande tarieven:

1 dagdeel (4 uur)               € 395,- 
1 dag (8 uur) € 750,-
strippenkaart 40 uur € 3.600,-
strippenkaart 80 uur € 6.800,-
strippenkaart 120 uur € 9.600,-

 

De bedragen zijn exclusief btw en geldig voor 2013. De strippenkaart van 40 uur moet binnen 6 maanden na aanschaf opgemaakt worden, de andere 2 binnen 12 maanden na aanschaf.

Laat een reactie achter


Login