Workshops en presentaties

U kunt bij mij terecht voor verschillende workshops en presentaties, natuurlijk op maat gemaakt. Maar ik heb ook een paar standaard workshops in de aanbieding die u voor een laag bedrag een goed inzicht geven in de materie.

 • Presentatie social media voor overheidsinstellingen
  Deze workshop van 2 uur gaat in op de mogelijkheden van social media om beleid te beïnvloeden, draagvlak te vinden en jezelf te profileren. Ook de valkuilen komen aan bod. De workshop wordt verlevendigd door het gebruik van een aantal veelzeggende filmpjes.
 • Presentatie kanaalsturing en selfservice
  De klanten nemen via allerlei kanalen contact met uw organisatie op. Hoe zorg je er voor dat ze op elk kanaal hetzelfde antwoord krijgen en hoe kan je klanten verleiden om gebruik te maken van die kanalen die voor zowel het bedrijf als de klant het beste werken. In deze presentatie word op dee vragen ingegaan waarbij veel praktijkvoorbeelden van banken en grote uitvoeringsorganisaties als het UWV en DUO langskomen.
 • Workshop social media
  In deze workshop wordt geoefend met twitter, facebook en linkedin. Hoe maak je een account aan, hoe link je naar films en foto’s, welke tools kan je gebruiken voor management informatie en hoe werkt het allemaal. Deze workshop duurt een dagdeel en wordt in kleine groepen, macximaal 6 deelnemers gehouden. Ook individuele oefeningen zijn mogelijk.
 • Presentatie social media voor bedrijven.
  Naast een algemene uitleg over de verschillende social media gaat deze presentatie specifiek in op het trekken van meer klanten. Wat zijn best practices in de verschillende bedrijfstakken, hoe meet je de resultaten en hoe houd ik online mijn concurrenten in de gaten zijn vragen die beantwoord worden. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je het beheer zo arbeidsextensief in kunt richten.

 

Naast deze standaard  presentaties en workshops zijn er natuurlijk meer op het bedrijf of de situatie toegespitste presentaties en workshops mogelijk. Specifieke vragen over, bijvoorbeeld de meerwaarde van spraakanalyse op het callcentrum, of het meten van klantgedrag over de verschillende kanalen heen kunnen aan bod komen, evenals de vraag welke slimme tools er allemaal voor het monitoren en analyseren van twitter ingezet kunnen worden.

Als u voor een groep medewerkers een presentatie of workshop wilt hebben over een onderwerp dat raakt aan social media, klantcontact , KCC of kanaalsturing neem dan contact op.

Login